Aktuális információk - 1

Normális esetben egy olyan ember, mint én ülne egy kolostorban és gondoskodnának róla a körülötte lévő emberek, akik pontosan tudják, egy ilyen meditáció mivel jár. Azért nevezem ezt normális esetnek, mert ez számotokra a normális. Én azonban meg sem vagyok keresztelve és as meditációm sem nevezhető szokványosnak. Ezért ezt a folyamatos, megállás nélküli mélytransz meditációt nem Tibetben végeztem el, hanem Budapesten, egy európai nagyváros közepén.
Gyerekként a Rózsadombon szocializálódtam egy középosztálybeli családban és elmondhatom, hogy csodálatos gyerekkorom volt. Apám a Magyar Tudományos Akadémia nagydoktora volt és valószínűleg én is hasonló pályát jártam volna be, ha nem történt volna valami, ami miatt ott is hagytam az ELTE jogi karát. Ez a valami pedig az ezotéria volt, aminek hívó jelére még a rendőrségtől is leszereltem, ahol akkoriban dolgoztam. Bele a teljes bizonytalanságba. Egy olyan világban, ahol mindenki csak karrier elvárásokat fogalmaz meg és hülyének néznek mindenkit, aki a belső világa felé fordul.

Ez történt velem is, amikor ebbe belevágtam. Semmit sem tudtam róla, csak minden sorsszerűen megtörtént. Nem tudtam, mibe vágtam bele, nem tudtam meddig fog tartani és nem tudtam azt sem, miből fogok megélni. Csak hittem önmagamban és bíztam egy magasabb erőben, ahogy az ezoterikus könyvekben olvastam. Így utólag sok dolgot másképp csinálnék, ám így van ezzel az a hegymászó is, aki csak felért a csúcsra. Jelenleg a visszatérés időszakát élem, ami társadalmi szempontból ugyanolyan nehéz, mint amikor elindultam. Sőt nehezebb, ha megkérdeznétek azt a hegymászót, ő is ugyanezt mondaná, hogy felfelé könnyebb menni, mint visszafelé jönni.

Amikor pár éve, még két tudatszinttel feljebb megkerestem egy Magyarországon ismert ezoterikus szaktekintélyt abban az ügyben, hogy csökkentsem a rám irányuló nyomást, ami az anyagi bevételeimet illeti, azt a választ kaptam, hogy ezt magamnak kell megoldanom. Addigra már hozzászoktam ahhoz, hogy mindenre egyedül vagyok, ám ez akkor azon a tudatszinten olyan volt, mintha egy autistának mondták volna, hogy "haver, menj el dolgozni". Az úgynevezett égi segítők alapból elutasítják a pénzt, így ebben rájuk nem hogy számíthattam volna, meg is akadályoztak minden ilyen kísérletet és amiben segítettek is csak arra volt jó, hogy még jobban függő helyzetbe hozzanak. Ennek vetettem véget egy ismerős érzéssel, újra bele az ismeretlenbe. Ám most már olyan egyedi tudással és képességhalmazzal, aminek nincs párja, mivel ilyet előttem soha senki nem csinált.

Ezen a weboldalon összegyűjtöttem azokat a területeket, ahol lehetőségét látom annak, hogy rövidebb-hosszabb együttműködés keretein belül másokkal kölcsönhatásba lépjek. Természetesen gondoltam arra is, hogy megoldjam személyes találkozás nélkül is, ám azt is beláttam, hogy az emberek nehezen értik meg az újat, pláne egy ilyen nehéz területen, mint a spiritualitás. Mivel nem vagyok vallásos és az ezoterikus mesterekkel sincsenek annyira pozitív tapasztalataim, létrehoztam egy önálló platformot, vagyis egy saját keretrendszert, ami alá fejlesztek. Eddig a világ helyreállításával kapcsolatos önzetlen feladatvégzések töltötték ki mindennapjaimat, ám eljött az ideje annak, hogy most már önmagamra is gondoljak. Ezért gyorsan megcsináltam ezt a weboldalt, hogy legyen erről hol tájékozódni.